Veckans budskap

Änglarnas budskap

Precis innan den nära framtiden, så har du väntat på överflöd som är på väg. Universum älskar ett tacksamt hjärta och belönar tacksamhet med mer överflöd. Du kan vara den mottagaren av denna frikostighet eller du kan vara den som har gett. Gåvor kan vara i penningform eller någon annan form såsom en möjlighet, råd och så vidare. Nya karriärmöjligheter är på väg och som kommer att involvera personer som är rättvisa och ansvarsfulla. Befordran, bonusar och ekonomiska belöningar är på väg.

Just nu går händelser i ditt liv i hög hastighet, dina planer kan nu bli genomförda och du borde se en hel del hända just nu, intellekt och kreativitet styr just nu så ta till otraditionella synpunkter, ta tid att överväga val noggrant. En extremt intelligent person som har förmågan att agera snabbt och tänka ännu snabbare, en genuin handlingsmänniska som är ostoppbar i ett ärende

Det som kommer att ske är att frukterna av ditt arbete fortsätter att växa och skör är nu nära förestående. Tålamod är väsentligt när du sedan pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå, men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett större perspektiv. Oro angående din nuvarande situationen är ogrundad. Alla pauser i framåtrörelsen är tillfälliga. Det här är en bra tid för att vila eller ta semester för att ladda om dina batterier. Uthållighet, att nå en milstolpe.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.