Veckans tips

Ametist

Färgen är lila till lavendel och en av de vanligaste kristallerna. Ametist är en extremt stark sten med hög andlig vibration, som även har en starkt läkande och renande krafter. Den förstärker även vid meditation. Den hjälper vid alla beroende och blockeringar, mentalt gör den att vi känner sig mindre splittrad. Den hjälper när sömnlöshet orsakas av ett av ett överaktivt sinne och skyddar mot återkommande mardrömmar.

Den löser upp ilska ilska, raseri, rädsla och oro. Den hjälper oss att hantera förluster. Den öppnar intuition och övernaturliga gåvor. Ametist stärker hormonproduktionen och ställer in det endokrina systemet och metabolismen, den mildrar huvudvärk och löser upp spänningar.

Att bära en ametist är aldrig fel som ett smycke eller vid healing, har du en ametistspets så kan du använda den i healing, placera den med toppen mot dig så drar du till dig energi, om du vänder den bort från dig så drar du ut energi. Den kallas även för stenen av belåtenhet… En ametist bör alla ha !!!! Källa: Boken om Kristaller av Judy Hall.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.