Blogg

Älgar & Kristall kit

Denna vecka gick väldans snabbt, måndag, onsdag och sedan vart det fredag……ganska tung vecka mycket att göra, hålla reda på och motivera…

Denna helg blev vi hemma och det var väldigt skönt det blev en återhämntning för både mig och min man, han har jobbat hos dottern på helger och i veckorna här hemma, han var trött kan man säga….

Utan för mitt växthus står ett litet äppelträd med världens i min smak godaste äpplena, jag tror att dom heter Alice…. min plan denna helg var att plocka in en del och göra en riktigt god paj…. riktigt såå blev det inte, på fredag eftermiddag så satt min man och jag på trappan i solen och njöt med ett glas vin och en öl, det var då jag fick se att det inte fanns ett enda äpple på trädet, min man säger, jag trodde du hade plockat ner dom…. nää säger jag och sedan men var faan är äpplena, grejen var att jag hade tagit med mig ett äpple varje dag i veckan som varit och riktigt njutit av dem…det visade sig va älg spår runt trädet……min besvikelse var stor…..den natten drömde jag om älgar.

Älg betyder ”Här och nu har du allt. Min gåva till dig är att vara nöjd med livet ” Djurens språk av Solöga….. Känns lite som att jag tar tillbaka min missunnsamhet, klart älgarna ska ha mina goda äpplen….

Här kommer ett tips om två starka kristaller, om du kombinerar snökvarts och orange kalcit så får du en kraftig energihöjning, kalciten höjer glädjen och läker auran samtidigt som snökvarts renar från negativitet och läker själen genom att ge dig kärlek till dig själv. Ha dem med dig ett par dagar tills du känner dig nöjd……. lycka till

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.